GDP, GMP, IFC, BRC

GDP

GDP (Good distribution practice) je smjernica koja upućuje na pravilnu distribuciju lijekova za ljudsku upotrebu. GDP zahtijeva kontinuiranu kvalitetu od skladištenja, distribucije pa sve do prodaje lijekova. GDP je najzastupljeniji u farmaceutskoj industriji, u prijevozničkim organizacijama koje prevoze lijekove te u organizacijama koje pružaju usluge skladištenja lijekova.
Prednosti GDP-a su: zdravstveno ispravan proizvod, veći ugled, povjerenje kupaca, konkurentnost

GMP

GMP (Good manufacturing practices) navodi ključne smjernice proizvođačke prakse koje organizacije moraju poštivati kako bi proizvele kvalitetne i ispravne proizvode koji su sigurni za upotrebu. Smjernice se odnose i na proizvodnju kozmetike, pa je tako osim u farmaceutskoj i prehrambenoj industriji, primjenjiv i u industriji kozmetike.
Prednosti GMP-a: siguran i ispravan proizvod, smanjenje rizika od posljedica konzumacije proizvoda, povećano zadovoljstvo kupaca, konkurentnost, bolji ugled

IFS

IFS (International Featured Standard) propisuje zahtjeve organizacijama iz područja prehrambene industrije. Norma osigurava nadzor nad prehrambenim proizvodima kroz cjelokupni proces, od proizvodnje do krajnjeg potrošača. IFS je primjenjiv na proizvođače, prijevoznike, veleprodaje, maloprodaje, brokere te na organizacije koje nude uslugu skladištenja.
Prednosti IFS-a: siguran i ispravan proizvod, smanjenje rizika od posljedica konzumacije proizvoda, povećano zadovoljstvo kupaca, konkurentnost,

BRC

Standard za sigurnost i kvalitetu hrane. Standard koji proizvođačima hrane pruža okvir za pomoć u proizvodnji sigurne hrane i upravljanju kvalitetom proizvoda kako bi se zadovoljili svi zahtjevi kupaca.

Pošaljite upit

Osnovne informacije

»  Javite nam se putem e-pošte  «

sales@ti-solutions.hr

»  Pronađite nas  «

Graberje 159, 10 000 Zagreb

»  Nazovite nas  «

+385 (0) 91 604 1706

Osnovne informacije o poduzeću

TCG ISO Solutions d.o.o.
OIB: HR 79095730332
Adresa sjedišta: Graberje 159, 10 000 Zagreb
Kontakt informacije: mail: sales@ti-solutions.hr
Mobitel: +385 (0) 91 604 1706

Pošalji upit