PocketPRO aplikacija

Neprestanim usavršavanjem i ulaganjem u razvoj našeg poslovanja, uveli smo novo digitalno rješenje u procesu implementacije ISO sustava u obliku PocketPRO aplikacije softverske tvrtke “ASZ Gruppe” sa sjedištem u Breitenfelderu, Njemačka.

Korištenjem PocketPro softvera, želimo svojim sadašnjim, ali i onim budućim klijentima, koji se odluče na implementaciju nekih od ISO standarda, posebice standarde ISO 45001/SCC/SCCp, olakšati procese implementacije te na efikasan i kvalitetan način postići sve ideje i ciljeve.
PocketPro je digitalno rješenje upravljanja zaštitom na radu. Softver nudi maksimalnu sigurnost uz maksimalnu dostupnost. Pomoću njega jednostavno se upravlja digitalnim dokumentima, štedi vrijeme, nudi kvalitetnu politiku privatnosti te je ekološki prihvatljiv. Procesi uz PocketPro softver su u potpunosti usklađeni sa zahtjevima ISO 45001/SCC/SCCp standarda zaštite na radu i drugim ISO standardima.

TCG ISO Solutions je ovlašteni distributer softvera za države: Slovenija, Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora te Sjeverna Makedonija.
Raspitajte se više o samoj aplikaciji prilikom implementacije i uvjerite u njezinu kvalitetu.

  Pošaljite upit

  Javite nam se putem e-pošte

  sales@ti-solutions.hr

  Pronađite nas

  Graberje 159, 10 000 Zagreb

  Nazovite nas

  +385 (0) 91 604 1706

  Osnovne informacije o poduzeću

  TCG ISO Solutions d.o.o.
  OIB: HR 79095730332
  Adresa sjedišta: Graberje 159, 10 000 Zagreb
  Kontakt informacije: mail: sales@ti-solutions.hr
  Mobitel: +385 (0) 91 604 1706

  Pošalji upit